BBP Verzekeringen een persoonlijk advies voor particuliere verzekeringen
15262
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15262,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Over BBP Verzekeringen

Wat moet u nu eigenlijk verzekeren? Welke risico’s kunt en wilt u zelf dragen en welke niet? Deze vraagstukken beantwoord ik graag en zet ik om in een passend advies. Vervolgens bekijk ik uiteraard waar wij uw verzekeringen het beste kunnen onderbrengen. Vanwege mijn onafhankelijkheid zijn er tal van mogelijkheden.

 

Ik neem graag de tijd om mijn klanten goed te leren kennen. Elke situatie is anders. Voor mij de uitdaging om er voor te zorgen dat u weet welke risico’s er zijn afgedekt zodat u met een gerust hart kunt genieten van uw gezin, huis en bijvoorbeeld vakantie.

 

Ook voor ondernemers geldt: geen enkele situatie is hetzelfde. Ik neem de tijd om u en uw onderneming te leren kennen zodat wij samen een bewuste keuze maken over de te verzekeren risico’s.

 

BBP Verzekeringen, voor al uw particulieren en zakelijke verzekeringen!

Ondernemers

 

Verzekeringen voor particulieren

Elke (gezins)situatie is anders en wijzigt in de loop der jaren meestal. Misschien is het gezin groter gegroeid of zijn er inmiddels al kinderen het huis uit. Uit de praktijk blijkt dat veel verzekeringspakketten niet of nauwelijks worden gewijzigd in de loop der tijd. Tijd om eens te bekijken of de juiste zaken verzekerd zijn tegen de juiste premie. Afgestemd op uw wensen kan ik u een passend verzekeringspakket aanbieden.

Particulier

Wat kan ik voor u betekenen?

 • Verzekeringscheck van de lopende verzekeringen met waar nodig advies over een nieuw/aangepast verzekeringspakket.
 • Vergelijking op basis van premie en voorwaarden bij verschillende aanbieders.
 • Begeleiding bij schades.
 • Bij vragen en/of wijzigingen sta ik klaar voor advies en bemiddeling.
 • Uiteraard houd ik uw lopende verzekeringspakket up-to-date.

Schadeverzekeringen

Aansprakelijkheid

Rechtsbijstand

Opstal

Inboedel

Kostbaarheden

Reis & annulering

Vervoer

Leven

Uitvaart

Overlijdensrisico

Banksparen

Lijfrente

AFM

De Stichting Autoriteit Financiële Markten (AFM) houdt namens de overheid toezicht op de deskundigheid en integriteit van financiële dienstverleners. BBP Verzekeringen is bij de AFM geregistreerd onder nummer 12044154. Het register van vergunninghouders kunt u raadplegen op www.afm.nl. Voor vragen over toezicht kunt u terecht bij het Meldpunt Financiële Markten via telefoonnummer 0800 – 540 05 40.

 

 

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid)

Ik doe mijn uiterste best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u toch een klacht hebben over mijn dienstverlening, en komen wij er samen niet uit, dan kunt u zich wenden tot het Kifid. Het Kifid is een onafhankelijke stichting die uw klacht kan beoordelen. BBP Verzekeringen is geregistreerd onder nummer 300.016334.

 

Verzekeringen voor ondernemers

Als ondernemer bent u druk, maar bent u zich voldoende bewust van de risico’s die u loopt tijdens het ondernemen? Voor u als ondernemer zijn er tal van mogelijkheden om u te verzekeren tegen de verschillende risico’s die u loopt zodat de continuïteit van uw bedrijf niet in gevaar komt in onverwachte situaties. Ik breng de risico’s bij u in kaart en bekijk op welke manier wij deze kunnen verzekeren. Uit de risico-inventarisatie kan ook komen dat u met behulp van preventiemaatregelen bepaalde risico’s helemaal niet hoeft te verzekeren. Ook dit neem ik mee in mijn advies. Uiteindelijk zal ik u een passend verzekeringspakket aanbieden.

Ondernemers

Wat kan ik voor u betekenen?

 • Verzekeringscheck van de (eventueel) reeds lopende verzekeringen.
 • Risicoanalyse van uw onderneming met het daarbij behorende advies en verzekeringspakket.
 • Vergelijking op basis van premie en voorwaarden bij verschillende aanbieders.
 • Begeleiding bij schades.
 • Bij vragen en/of wijzigingen sta ik klaar voor advies en bemiddeling.
 • Uiteraard houd ik uw lopende verzekeringspakket up-to-date

Schadeverzekeringen

Aansprakelijkheid

Bedrijfsgebouwen

Bedrijfsschade

Huurdersbelang

Inventaris

Milieuschade

Rechtsbijstand

Vervoer

Inkomen

Arbeidsongeschikt

Verzuim

WIA

Collectief ongevallen

Leven

Compagnonsverzekering