Interim professional Jane Gabriël van BBP Verzekeringen inhuren
15813
page-template-default,page,page-id-15813,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Interim professional Jane Gabriël inhuren

Als ondernemer heeft u te maken met uitval van medewerkers, bijvoorbeeld door zwangerschap, langdurig verlof of ziekte. Daarnaast kan het zo zijn dat het wenselijk is om tijdelijk extra capaciteit aan uw team toe te voegen of om een bepaalde expertise ad interim in te huren. Jane Gabriël begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is om een vacature tussentijds op te vullen of een medewerker te waarnemen voor een bepaalde tijd.

 

Op het gebied van verzekeringen en hypotheken kan Jane veel betekenen voor u als ondernemer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de rol of functie als schadebehandelaar, verzekeringsadviseur, financieel adviseur, portefeuillebeheerder of hypotheekadviseur.

 

Uiteraard wilt u niet de eerste de beste persoon inhuren. Neem daarom een kijkje op Jane haar profiel op LinkedIn om haar ervaringen te bekijken of neem contact met haar op om de mogelijkheden door te nemen.

ad interim